Presentidéer - Minapresenter.se
Mina presenter Mina presenter Hitta present Forum Kontakt
Underhållning
Mina Presenter
 

Kategorier:


Kläder Skönhetsartiklar Pynt Gadgets Inredning Upplevelser

 

 

Dunlop mp3

Om du tycker att märket Dunlop låter bekant, så er det kanske – utöver själva Dunlop mp3 spelarna – på grund av företagets karakteristiska högtalare. Den liknar en landningsmodul till en rymdsond, och så skickar den musik direkte från mp3 spelaren och ut åt 3 håll i rummet. Tripod White heter högtalaren som har 3 ben. Och den ger din Dunlop mp3 spelare ett intryck av både klass och stil – förutom att musiken är av god kvalitet, till glädje för alla.

Ytterst stilful

Dunlop är ett av många märken på marknaden för mp3 spelare. Och om någon nu skulle vara i tvivel, så ÄR det faktiskt en knepig marknad. Det finns ett otal av märken och modeller som kan cirka det samma och kostar ungefär lika mycket. Om man inte absolut ska ha märkesvaror (för så säger det sig själv att man väljer de dyraste) så kan man bli en ganska förvirrad.

Men om man väljer en Dunlop mp3, så får man en ytterst stilfull och trendig mp3 spelare för drygt 1000 kr. Vi talar om D-MP6414 2GB Black MP-3 spelaren, som liksom många andra liknande kan användas som t.ex. transportmedie för dina filer – antingen det handlar om bilder, ljud eller mindre filmprojekt.

 

På det sättet lägger Dunlop sig säkert i strömmen av företag som gör billiga versioner av den upphöjda och dyrkade Ipod, som kostar väsentligt mycket mera än dessa märken. Men kvaliteten är inte speciellt mycket bättre på de dyra än de ”billiga” märkena. Faktisk handlar det mest om vilket design man föredrar. Så hur mycket betyder designen för dig? Eller rättare – hur mycket betyder vännernas beundran!?!

De vänner som vet vad de talar om kommer i alla fall säkert att värdesätta din Dunlop mp3 spelare. För det kan vara den, som ger dem spännande nye filer och coola projekt – men det kan också vara ett helt annat märke. Du väljer själv!

 

 

Media:

 

Regler/info: