Presentidéer - Minapresenter.se
Mina presenter Mina presenter Hitta present Forum Kontakt
Underhållning
Mina Presenter
 

Kategorier:


Kläder Skönhetsartiklar Pynt Gadgets Inredning Upplevelser

 

 

Nivea creme

Om man frågar 100 människor om vägen till en mjuk och smidig hud, kommer en stor del av dess att säga: Köp Nivea creme, för i stort sätt alla har från barnsben fått kinder och händer insmorda i creme från den karakteristiska mörkblåa burken. Huden gillar helt enkelt Nivea creme, som företaget skriver ” tillför huden allt det, den behöver för att förbli ren, strålande och mjuk. Fördelen med Nivea creme är bland annat att den innehåller hudens eget såkallade ”eucerit”, som är en unik fuktgivande ingrediens. Och det är inte småsaker ansiktet utsätts för dagligen: Klimatförändringar (värme/kyla), UV-strålar och föroreningar påverkar ansiktshuden mer än resten av huden, som är skyddad av kläder. Därför är det viktigt att välja den helt rätta Nivea creme.

 Gigantiskt urval

Nivea creme

Urvalet av Nivea creme är stort, för att inte säga enormt, och der finns utförliga vägledningar på nätet och i diverse butiker. Vilken hudvård som passar dig bäst, beror på flera olika faktorer som t.ex. din hudtyp, hudens tillstånd (t.ex. irritation från torr luft eller lokaler med aircondition) och yttre påverkningar (t.ex. UV-strålar samt värme och kyla). Dessutom ändras hudens tillstånd med årstiderna, och påverkas även av det arbete du har. Om du t.ex. sitter på kontor (med torr luft), ska du använda en annan Nivea creme än om du har ett utomhus jobb med massor av frisk luft.

100-årig historia

Historien om Nivea creme startade i början av 1900-talet, då den tyska familjen Beiersdorf utvecklade en vatten-i-olja-baserad hudcreme. Det var första gången i världshistorien att en sådan stabil emulsion hade lyckats. Strax efter namngav företagets ägare den nya skinande vita cremen ”Nivea”, som är latin och betyder snövit. Sedan 1930-talet har det kommit annat än Nivea creme från företagets hastigt växande fabriker. Man började att produca sololjor, rakkräm, shampoo och olika ansiktsvatten. Efter 2. Världskriget började det att gå fort. Nivea expanderade över hela världen, och idag är Nivea creme en självklar del av sortimentet – till och med strandkiosken i den lilla landsbyn i Indien säljer de mörkblåa burkarna.

 

 

 

Kosmetika:

Märken:

 

 

Se även:

Nivea Homepage