Presentidéer - Minapresenter.se
Mina presenter Mina presenter Hitta present Forum Kontakt
Underhållning
Mina Presenter
 

Kategorier:


Kläder Skönhetsartiklar Pynt Gadgets Inredning Upplevelser

 

 

Hudvård för män

Såväl manligt mode som hudvård för män verkar ha exploderat på den svenska delen av Internet, något som förmodligen kan härledas till bland annat folkbildarna på Manolo och de svenska magazinen som dykt upp, däribland King. För den icke insatte kan hudvård för män vara en djungel. Att då leta sig ut till en butik där hyllorna dignar av dyra och okända produkter är inte det lättaste. Manlig skönhet och hudvård kan grovt delas in i fem kategorier. Rakning, stylingprodukter för håret, hårborttagningsprodukter, rengöringsprodukter för kropp och ansikte samt dofter och produkter för att hålla sig fräsch.

 Tips till den medvetne mannen

 

Hudvård för män

Många män nöjer sig med en deodorant och ett väldoftande rakvatten, men för den medvetne mannen finns det mycket att lära om hudvård för män. Givetvis är även män fåfänga och vilka kvinnor uppskattar inte att deras män anstränger sig lite extra för att vara läckra och lukta gott. Byt ut tvålen mot en cleanser som rengör på djupet, en grundläggande cleanser är till skillnad från tvål specialtillverkad för den aktuella hudtypen med rätt pH-värde och torkar därmed inte ut huden, samtidigt som aktiva ingredienser som till exempel Aloe Vera stärker och piggar upp huden. Använd en lotion efter att du duschat och raka dig lyxigt med borste och kräm istället för skum. Efteråt är det bra att lugna huden med en gel för att undvika rodnad och irritation.

Hudvård i alla prisklasser


Hudvård för män finns i alla prisklasser. Du kan hitta billiga varianter från välkända märken som L´oreal, Nivea och Clerasil. Är du noga med vad produkterna innehåller kan det vara en bra idé att satsa på hudvård för män från Bodyshop, Dermalogica eller Apoteket. För dem som vill ha lite mer lyx kan satsa på märken som Biotherm, Hugo Boss och Armani, som förutom att ha ett brett sortiment, också satsar på att ha en snyggt design på sina produkter, vilket gör att de piffar upp den tråkigaste badrumshyllan. En snygg och praktisk present kan man hitta hos t.ex. Ole Henriksen eller Tigi som gör fina hudvårdsset med tillhörande väska.  

 

 

 

Kosmetika:

Märken: