Presentidéer - Minapresenter.se
Mina presenter Mina presenter Hitta present Forum Kontakt
Underhållning
Mina Presenter
 

Kategorier:


Kläder Skönhetsartiklar Pynt Gadgets Inredning Upplevelser

 

 

Garnier creme

Filosofin bakom Garnier creme är ganska enkel: Alla har skönheten i sig. Alla besitter sin egen naturliga skönhet, och alla har på något sätt styrkan att låta den skina genom. Cremerna är både berikade med ingredienser och inspiration från naturen. Det är typiskt den självmedvetna kvinnan, som smörjer in sin hud med Garnier creme. Men samtidigt är det en kvinna som accepterar sig själv och inte låter sig styras av allvärldens modetyranner. Huden är ju kroppens inpackning, och den ska helst avspegla inre vitalitet. Det är inte bara viktigt vad man stoppar i munnen, men även vad man smörjer in sin hud med. Därför är alla företagets produkter framställda av naturens bästa råvaror. 

 Stort och varierat urval

Garnier creme

Urvalet av Garnier creme är stort och varierat. Du kan få en eukalyptus-baserad creme (Garnier Plus), som bekämpar oren hud och rensar huden på djupet. Du kan få creme som stramar upp huden och motverkar de första tecknen på åldrande (Garnier Nutrionist). Du kan få en antirynk-creme (Ultralift), som har ingefära som sin primära ingrediens. Du kan få en vårdande creme mot slapp hud (Re-density), baserad på soja. Och slutligen kan du få en rengöringsserie (Cleansensity), som består av extrakt från åkerblommor, som balanserar huden.  Sortimentet täcker alltså allt från från tidig ungdom till sen ålderdom.

Tar ett socialt ansvar

Eftersom Garnier creme använder de bästa ingredienserna till att framställa teknologiskt avancerade produkter, har företaget valt att ge något tillbaks till naturen. Därför hjälper man inte bara sin egen hud när man köper Garnier creme, men även FNs ”Plant for Planeten”-kampanj. Vi ska nämligen inte bara ta hand om oss själva, men även om vår planet, säger företaget. Målet är därför tt plantera 1 miljard träd om året. Eller som företaget själva formulerar det: ”Kort sagt, kan man säga, att vi lånar från naturen, men att vi samtidigt ger något tillbaks genom att stödja FN´s ”Plant for Planeten” kampanj. Garnier Hudvård tar med andra ord ett socialt ansvar”.

 

 

Kosmetika:

Märken:

 

 

Se även:

Garnier Homepage