Presentidéer - Minapresenter.se
Mina presenter Mina presenter Hitta present Forum Kontakt
Underhållning
Mina Presenter
 

Kategorier:


Kläder Skönhetsartiklar Pynt Gadgets Inredning Upplevelser

 

 

Dior smink

Om man vill skämma bort sig med lite vardagslyx passar det bra att välja Dior smink. Diors kända make up kollektion heter New Look och innehåller allt man kan önska sig i form av ögonskuggor, läppstift, puder, mascara m.m. Själva uttrycket ”New Look” presenterades av Christian Dior redan 1947, och står för klassisk elegans som framhäver det feminina i utseendet. Färgerna i kollektionen domineras av guld och bronze med den ytterst exklusiva ”Golden Dior – Luminizing Make-Up Jewel”, en kräm till läppar, kinder och ögon, som kronan på verket.

 Diors skapare

Dior smink

Christian Dior var en ytterst inflytelserik fransk modeskapare som föddes 1905 i Frankrike och dog redan 1957 i Italien. Dior startade sitt modehus i Paris 1946, och efter 12 år hade företaget avdelningar i 15 länder med sammanlagt drygt 2000 anställda. Han var modets okrönta kung och miljoner av kvinnor har lovsjungit hans produkter. Det har till och med existerat en anti-Dior förening som påstods ha en miljon medlemmar. Ingen modeskapare har dyrkats och hatats lika intensivt som Dior. Företaget har fortsatt att blomstra även efter Diors död och sedan 1996 är John Galliano chef designer för företaget.

En lyxig present

Som sagt så ligger Dior smink i den dyrare delen av prisskalan, men när man ser på produkterna är det svårt att förneka att pris och design hänger ihop. Produkterna är små konstverk i sig och utseendet passar bra ihop med de glamourösa namn som de har döpts till, som t.ex. läppstiftet ” Dior Addict Ultra-Gloss Reflect” och mascaran ”Ultimeyes – Galapagos Blue”. Vill man skämma bort någon man gillar med en riktigt lyxig present kan man köpa ett Dior kit. Ett av deras mest kända kit innehåller 3 necessärer, 3 svarta mascaror (en vanlig, en vattentät och en liten för resor), Diors parfym Pure Poison, samt flera läppglans. Vill man investera i Dior smink kan man välja vanliga affärer som t.ex. Kicks, men det kan också löna sig att surfa runt på nätet. Dior smink säljs i många nätbutiker och har man tur kan man även köpa nya produkter på nätauktioner.

 

 

Kosmetika:

Märken:

 

 

Se även:

Dior Homepage