Presentidéer - Minapresenter.se
Mina presenter Mina presenter Hitta present Forum Kontakt
Underhållning
Mina Presenter
 

Kategorier:


Kläder Skönhetsartiklar Pynt Gadgets Inredning Upplevelser

 

 

Clinique hudvård

1968 var inte bara studenterrevolutionens år. Det är även året då de första Clinique produkterna lanserades. På den tiden var produkterna de första i världen, som inte bara var utvecklad av hudläkare, men även var allergitestade och 100 % oparfymerad, vilket gjorde dem perfekta för folk med känslig hud. Detta gäller fortfarande, men sedan dess har produkturvalet ökat markant. Man har valt att hålla fast i den skonsamma, ytterst hudvänliga produktionen, och det är en av förklaringarna på succén bakom Clinique, som idag är en av världens största producenter av prestigefyllda hudvårdsprodukter.

 Allergi tester

Clinique hudvård


I en tid då allt fler lider av allergiska komplikationer, är det t.ex. bra att veta att alla Clinique produkter är testade efter kliniska rättningslinjer utvecklade av just de hudläkare som har skapat grunden för Clinique hudvård. Det finns absolut ingen parfym i Clinique hudvård, då just parfym, enligt experter, är en av de vanligaste anledningarna till allergi och irritation på huden. Doftoljor vars enda syfte är att dölja skarpa lukter används alltså inte i produkterna.  Filosofin bakom Clinique creme är enkel: Alla förtjänar en vacker hud. Därför är Clinique hudvård skräddarsydda precis till din hudtyp och till dina behov. Samtidigt är det viktigt för företaget att de utbildar sina egna konsulenter, som alltså är specialister i hudvård och makeup.

3-Stegs hudvårdssystemet


Cliniques hörnstenar är 3-Steg hudvårdssystemet. 3-Steg hudvårdssystemet är utvecklat av hudläkare, skräddarsytt till alla hudtyper och är ett enkelt och logisk system som rengör, exfolierar och återfuktar. Facial Soap eller Liquid Facial Soap rengör, Clarifying Lotion exfolierar och tar bort döda hudceller och Dramatically Different Moisturizing Lotion eller Gel som återfuktar. 3-Steg hudvårdssystemet är allt du behöver för att få en klarare, friskare och mer strålande hud. Vill man vara ännu lyxigare kan man investera i ”Superdefense Treatment Bonus set” som skämmer bort även den tröttaste hud, och består av Superdefense normal/dry som rengör,  Rinse-Off Foaming Cleanser som exfolierar,  och den återfuktande ögonkrämen All About Eyes Rich.

 

 

 

Kosmetika:

Märken:

 

 

Se även:

Clinique Homepage