Presentidéer - Minapresenter.se
Mina presenter Mina presenter Hitta present Forum Kontakt
Underhållning
Mina Presenter
 

Kategorier:


Kläder Skönhetsartiklar Pynt Gadgets Inredning Upplevelser

 

 

Clinique creme


1968 är inte bara studenterrevolutionens år. Det är även året då den första Clinique creme lanseras. På den tiden var cremen den första i världen, som inte bara var utvecklad av hudläkare, men även var allergitestet och 100 % oparfymerad, vilket gjorde den välägnad för folk med känslig hud. Detta gäller fortfarande, men sedan dess har produkturvalet ökat markant. Man har valt att hålla fast i den skonsamma, ytterst hudvänliga produktionen, och det är en av förklaringarna på succén bakom Clinique creme, som idag är en av världens största producenter av prestigefyllda hudvårdsprodukter.

 Allerigi testade produkter

Clinique creme

I en tid då allt fler lider av allergiska komplikationer, är det t.ex. bra att veta  att alla Clinique creme är testade på 600 människor, som upp till 12 gånger har fått cremen på kroppen – och av dessa har ingen fått några allergiska reaktioner. Varje test föregår efter kliniska rättningslinjer utvecklade av just de hudläkare som har skapat grunden för Clinique creme. Om det bara en gång under de totalt 7.200 testerna sker en allergisk reaktion så ändras formeln.

Oparfymerade produkter

Det finns absolut ingen parfym i Clarins creme, då just parfym, enligt experter, är en av de vanligaste anledningarna till allergi och irritation på huden. Doftoljor vars enda syfte är att dölja skarpa lukter används alltså inte i produkterna. Grundstenen i Clinique creme är det såkallade ”3-Stegs hudvårdssystemet”, som rensar, exfolierar och återfuktar huden på ett enkelt och logiskt sätt. Filosofin bakom Clinique creme är enkel: Alla förtjänar en vacker hud. Därför är Cliniques produkter skräddarsydda precis till din hudtyp och till dina behov. Samtidigt är det viktigt för företaget att de utbildar sina egna konsulenter, som alltså är specialister i hudvård och makeup. Konsulentens jobb är att lyssna, analysera och rekommendera produkter till just ditt behov. Det må man säga har lyckats då företaget själva säger att de har ”hjälpt miljoner av kvinnor och män att få en vacker hud”.

 

 

Kosmetika:

Märken:

 

 

Se även:

Clinique Homepage