Presentidéer - Minapresenter.se
Mina presenter Mina presenter Hitta present Forum Kontakt
Underhållning
Mina Presenter
 

Kategorier:


Kläder Skönhetsartiklar Pynt Gadgets Inredning Upplevelser

 

 

Clarins Creme

Der ligger mer än 50 års erfarenhet och utveckling bakom Clarins creme. Företaget har en enastående kunskap om kvinnors skönhetsproblem och naturens egna magiska ingredienser som kan avhjälpa dessa problem. En av hemligheterna bakom succén är att Clarins alltid har föredragit ingredienser från naturen. De naturliga materialen kombineras med den nyaste teknologin för att uppnå så bra resultat som möjligt.

 Finns i mer än 150 länder

Clarins Creme

Företagets grundläggare, Jacques Courtin-Clarins, utvecklade den första Clarins creme  1954, då han som ung medicinstuderande började intressera sig för huden, inte minst den kvinnliga; ”Jag skapade Clarins inspirerad av kärlek till, och respekt för kvinnors skönhet”, har han sagt. Den första Clarins creme hade stor framgång i Frankrike, men äventyret började först på allvar då företaget två decennier senare (dvs. under 70-talet) vågade sig ut över gränserna och började utvidga marknadsföringen markant. Sedan dess har det gått snabbt, och företaget är idag ett starkt märke bland självmedvetna kvinnor i hela världen. Man kan idag köpa Clarins i mer än 150 länder.

Till kvinnor och män

Men det är inte bara kvinnor som smörjer in sig i Clarins creme. Nyligen lanserade företaget nämligen en serie till män (ClarinsMen), i likhet med andra stora kosmetikföretag. Den moderna mannen vill också vara läcker och utstråla sundhet och självsäkerhet. På de såkallade Clarins Institutten kan man få kompetent rådgivning om användning av Clarins creme. Dessa institut är berömda för sin professionella expertis och vägledning. Företaget skriver; ”Det är Clarins’ mål, att oavsett på vilket Clarins Institut i världen en Clarins-behandling utförd, ska den präglas av samma höga kvalitet och expertis”. Det är möjligt eftersom alla Clarins kosmetologer är utbildade på huvudkontoret i Paris, där de blir Clarins-certificerade kosmetologer.

 

 

 

Kosmetika:

Märken:

 

 

Se även:

Clarins Homepage