Presentidéer - Minapresenter.se
Mina presenter Mina presenter Hitta present Forum Kontakt
Underhållning
Mina Presenter
 

Kategorier:


Kläder Skönhetsartiklar Pynt Gadgets Inredning Upplevelser

 

 

Biotherm creme

Man hör faktiskt på namnet att Biotherm creme hör till i den naturliga, hudvänliga delen av lotioner och kosmetik. Då huden är en levande organism som påverkas av omgivningarna, de skiftande årstiderna, livsstil och naturligt nog även av åldringsprocessen, ska man tänka över vad man smörje in sig i. Det vet Biotherms producentern, och därför gör de allt vad de kan för att ge sina kunder korrekt rådgivning.

 Historien om Biotherm

Biotherm creme

Historien om Biotherm är ganska intressant: I början av  1900-talet upptäckte en fransk biolog att mineralvattnet under Pyreneerna i södra Frankrike innehöll den såkallade ”thermal plankton”, som är nyckeln till en sund, vacker och smidig hud. Han tog patent på sina upptäckter och började att producera sina första krukor med Biotherm creme. Namnet Biotherm är således en kombination av mannens utbildning (Biolog) och av cremens grundsubstans (Thermal Plankton), som fortfarande finns i alla företagets produkter.

Till kvinnor och män

Extraktet av Thermal Plankton, som alltså finns i varenda tub med Biotherm creme, är välkänt i vetenskapliga kretsar för sin ypperliga förmåga att ge huden en naturlig balans p.g.a. av den stora biologiska likheten med hudens celler. Thermal Plankton har även andra utmärkta egenskaper, som föryngrar huden och ger den näring, t.ex. oligo-element, mineralsalter, protein och sockerämnen som är grundläggande element för en sund och välfungerande hud i perfekt balans.

Det har kommit ett stort urval av olika Biotherm creme på marknaden, både till kvinnor och till män. Gemensamt för dem är att de kombinerer 1) en forståelse för huden och de utmaningar huden möter, 2) källvattnets stimulerande effekt kombinerad med rena, naturliga aktiva ingredienser, 3) lätta konsistenser och härliga dofter, 4) resultater du kan se och märka. Med Biotherm crème får din hud helt enkelt en vackrare utstrålning. Den blir härligt mjuk och behaglig, mer naturlig och mindre utsatt för utslag, allergi och obehagliga irritationer.

 

 

Kosmetika:

Märken:

 

 

Se även:

Biotherm Homepage