Presentidéer - Minapresenter.se
Mina presenter Mina presenter Hitta present Forum Kontakt
Underhållning
Mina Presenter
 

Kategorier:


Kläder Skönhetsartiklar Pynt Gadgets Inredning Upplevelser

 

Billigt smink

Vill man vara snygg utan att behöva spendera en förmögenhet, ska man satsa på billigt smink. Skönhetsexperter brukar poängtera skillnaden mellan billiga hudvårdsprodukter och billigt smink. Skillnaden sägs vara att billig hudvård kan vara direkt skadligt för huden, och att man därför ska satsa på att använda några extra kronor på sin hudvård. Däremot är enda nackdelen med billigare smink att det kanske inte håller lika länge som det dyrare, men om man är beredd att plocka fram spegeln lite oftare för att finputsa sin make up, ska man definitivt testa olika typer av billigt smink. Har man lust att vara lite vild och experimentera med många färger kan det vara smart att först prova billiga märken.

 Här hittar du billigt smink

Billigt smink

Prisskillnaderna är stora när det handlar om smink. Det finns många märken som har satsat på att vara riktigt billiga, här talar vi om att du kan köpa produkter som läppstift, mascara och puder för under femtiolappen. Allra mest kända för att vara billiga är kanske ändå H&M. De flesta kvinnor kan nog skriva under på att det var på H&M som de stod och valde sina allra första make up produkter i de tidiga tonåren. Vill man ha ett större urval kan man hitta massor av olika billiga märken på Åhlens och Kicks.Andra billiga märken är Rimmel och Constance Carroll. Är man beredd att betala några extra tior för sina produkter kan man satsa på relativt billiga märken som Isadora, Maybelline och LÓreal.

Smink på nätet


Givetvis kan man hitta massor av billigt smink på nätet, men frågan är om det ens kan löna sig att skicka efter det? Det finns nätbutiker som faktiskt kräver att du ska beställa flera varor, eftersom det inte lönar sig för dem att sälja smink styckvis. De märken som säljs billigt på nätet är dessutom ofta av mindre kända märken, så det kan vara svårt att hitta en fysisk butik som säljer samma vara, om man nu vill se färgerna "på riktigt", innan man bestämmer sig. Vet man vad man vill ha är det dock säkert att köpa smink på nätet.

 

 

Kosmetika:

Märken: