Presentidéer - Minapresenter.se
Mina presenter Mina presenter Hitta present Forum Kontakt
Underhållning
Mina Presenter
 

Kategorier:


Kläder Skönhetsartiklar Pynt Gadgets Inredning Upplevelser

 

 

Police klockor

Italienska Police framställer smycken och solglasögon till både kvinnor och män. Men de genomförda Police klockorna är också en viktig del av deras sortiment. Med en elegant och maskulin prägel är Police klockor absolut i toppen, när det handlar om att demonstrera individualitet. Att man både kan bära ett herrsmycke och samtidigt se, vad klockan är kännetecknar de klassiska Police klockorna. Liksom smyckena är Police klockor resultatet av en genomförd kombination av hårt och mjukt, läder och stål. Om man vill vara både cool och sofistikerad, ska man välja Police klockor, och är det något italienska designers är experter i, så är det att hålla sig ajour med tidens trender med sina strikta och eleganta linjer, och deras klockor är inget undantag.Police klockor

Riktigt kända blev Police då David Beckham poserade i deras solglasögon. Modefreaks i hela världen började efter det att visa ett stort intresse för det italienska märket, och tusentals kvinnor och män i hela världen har köpt Police klockor sedan dess.

Police klockor är verkligen kontrasternas klocka. De är iögonfallande med sin råa look, som samtidigt signalerar en känslosamhet, som få designklockor förmår. Soml inspiration har de italienska skaparna bl.a. använt det berömda ”name-tag”, som amerikanska soldater får omkring halsen. En liten, stålplatta med soldatens namn, som hans kamrater kan ta av och ta med sig, om han skulle falla.

Många har i åratal använt denna stålplatta som smycke, men Police har dessutom tagit den hårda stilen över till de stilsäkra Police klockorna.

Klockorna fås i många prisklasser och ses ofta utställda med andra märkesvaror såsom Seiko, D & G, Jacob Jensen och många andra. De flesta seriöse klockförhandlare säljer således en eller flera Police klockor.


 

Klockor:

Märkesklockor:

Regler/info:

 

--------------------
Se även:
Police Time Homepage