Presentidéer - Minapresenter.se
Mina presenter Mina presenter Hitta present Forum Kontakt
Underhållning
Mina Presenter
 

Kategorier:


Kläder Skönhetsartiklar Pynt Gadgets Inredning Upplevelser

 

 

Guess Klockor

Guess klockor symboliserar en klassisk och strikt design, och det sägs att om man har en Guess klocka på armen kan man vara säker på att få uppmärksamhet.

Guess klockor är bland världens mest populära märken, kända för kvaliteten och den trendsättande stilen.
Världsberömda modeller som Brooke Shields, Claudia Schiffer, Naomi Cambell och Paris Hilton har stått i spetsen för det välrenommerade företaget som har vunnit et otal priser för sina framstående reklamkampanjer.guess klockor

Två olika varianter

Allt startade med jeans. 1977 flyttade franskmannen Maurice Marciano till Californien och öppnade en rad jeansbutiker. Men Marciano hade stora ambitioner och 1984 kom de första Guess klockor på marknaden. De efterföljande åren expanderade Guess-koncernen våldsamt och det innebär att man i dag kan köpa Guess klockor i nästan hela världen. 2004 firade Guess 20 år med de framgångsrika klockorna genom att utge en special-edition klocka.

Guess klockor fås i två olika varianter: Guess Collection och Guess Watches.

Guess Collection-klockorna är gjorda i klassisk och tidlös design. Silver, guld och diamanter pryder de extravaganta Guess klockorna. Vid första ögonkast verkar klockorna enkla, men bakom det enkla yttre gömmer det sig funktioner, som gör klockorna användbara för en modern och upptagen karriärmänniska. Ett gediget Schweiziskt urverk utgör kärnan i klockorna från Guess Collection-klockorna och multifunktionella urskivor, som inte bara visar tiden, men också dag, datum och timme, gör klockan speciell. Urverket är så genomfört att Guess ger 10 års garanti på de värdefulla klockorna.

Guess klockorna från watches-kollektionen är också klassiska med remmar av stål och läder – men ser man bakom glaset i urskivan är watches-kollektionens klockor pyntade med till exempel sten och, på damklockorna, hjärtan. Watches-kollektionen är lekfull och experimenterande och det har gjort att dessa Guess klockor är bland de mest sålda klockorna i världen. Klockorna från denna kollektion kan fås till budgetvänliga priser – den mest efterfrågade ur Silver Prism Watch kostar cirka 750 kronor.


 

Klockor:

Märkesklockor:

Regler/info:

 

--------------------
Se även:
Guess Homepage
--------------------

Adress:
Neal Street 2
Covent Garden
London
UK
--------------------