Presentidéer - Minapresenter.se
Mina presenter Mina presenter Hitta present Forum Kontakt
Underhållning
Mina Presenter
 

Kategorier:


Kläder Skönhetsartiklar Pynt Gadgets Inredning Upplevelser

 

 

Underkläder

Alla (nästan...) har på sig underkläder men vilken stil och funktion man väljer är väldigt olika. Under de senaste åren har marknaden utvecklats sig, och man ska överväga vad det är man vill ha i det stora havet av märkesunderkläder, boxer, kalsonger, trosor, hipsters, boxershorts, badbyxor, strumpor, string, jocks BH, BH med bygel, Set, och Toppar/Korsetter. Underkläder har fått en extra funktion när det gäller att forma kroppen och det har blivit populärt med trosor/strumpbyxor som håller in mage och rumpa, och bh:ar som lyfter brösten och ger intryck av en större byst. Det även kommit s.k. push-up kalsonger för män, som skapar en mer uppseendeväckande profil för den vågade mannen.

 Olika prisklasser

Har man inte så mycket pengar finns det många billiga märken som gör standardunderkläder till en billig peng. Populär bland tonårstjejer är givetvis H&M, som trots sitt billiga pris ändå har satsat på ett stort urval i många färger och former. Vill man betala lite mer väljer man kanske att shoppa sina underkläder på Lindex, Kappahl eller Kicks. Under de senare åren har de stora modehusen satsat på snygga och exklusiva underkläder, både till killar och tjejer. Man kan därför gå runt med trosor, kalsonger och bh från t.ex. Calvin Klein, Björn Borg, Armani och Tommy Hilfiger.

Viktigt om storlekar


Att välja rätt storlek är framför allt ett problem för kvinnor när de ska välja bh. Som tur är kan man få hjälp i de flesta underklädesaffärer, så om man fortfarande inte är helt säker på sin storlek kan man få professionell hjälp att avgöra det en gång för alla. Män som ska köpa underkläder till sina flickvänner/fruar, ska också vara noga med att se till att få rätt storlek, då en felaktig storlek kan resultera i en ytterst missnöjd mottagare av presenten. För män kan det därför rekommenderas att fuska, och se vilken storlek flickvännen/frun redan använder. Ett annat tips är att fråga hennes bästa väninna, detta brukar ofta väninnor veta om varandra om hon inte vet finner hos säkerligen ett sätt att ta reda på detta åt dig.

 

 

 

Kläder:

 

Regler/info: