Presentidéer - Minapresenter.se
Mina presenter Mina presenter Hitta present Forum Kontakt
Underhållning
Mina Presenter
 

Kategorier:


Kläder Skönhetsartiklar Pynt Gadgets Inredning Upplevelser

 

 

Sportkläder

När man utövar sport är det viktigt att ha på sig kläder som är lätta och smidiga att röra sig i, och som samtidigt kan andas och transportera svett.

Den tiden är för längesedan över, då man utövade sport i en gammal sliten T-shirt och ett par utslitna joggingbyxor, och det finns idag en stor marknad för sportkläder till alla tänkbara aktiviteter.sportsklær

Värmeregleringen i kroppen

Vid köp av sportkläder är det viktigt att överväga vad de ska användas till exakt, och om det ska användas inomhus eller utomhus. Ett exempel är om de kan andas: vissa löpningsjackor har t.ex. ett lättare material på ryggen, som ger extra ventilation, eller så har de vanlig ventilation under armarna eller på ryggen.

Ett känt och mycket populärt sportklädesmärke är Newline, som producerar sportkläder till löpning och cykelsport. Newline har specialiserat sig på att säkra värmeregleringen i kroppen under fysisk aktivitet, så de yttre påverkningarna inte hindrar sportsutövaren i att göra sitt bästa. Newline framställer produkter till användning i både kallt och varmt väder.

Det internationella Asics hör också till bland de populära märkena. Asics har producerat sportkläder i över 50 år, de började med löpskor och producerar med utgångspunkt i innovativ teknologi funktionella och sofistikerade produkter.

Helly Hansen är ett annat exempel på sportkläder av god kvalitet. Helly Hansen har ett ytterst brett urval av sportkläder, i synnerhet till mycket låga temperaturer, som t.ex. skidåkning, och det har blivit populärt pga. sin hållbarhet och sin goda design.

Andra populära producenter av sportkläder är bl.a. Hummel, New Balance, PUMA och Reebok.
När man köper sportkläder på nätet finns det ofta möjligheter för att se en detaljerad storleksöversikt, som gör det lättare att välja den rätta storleken.

 

 

Kläder:

 

Regler/info: