Presentidéer - Minapresenter.se
Mina presenter Mina presenter Hitta present Forum Kontakt
Underhållning
Mina Presenter
 

Kategorier:


Kläder Skönhetsartiklar Pynt Gadgets Inredning Upplevelser

 

 

Cykelkläder

Cykling är en krävande sport, och om man vill få ut det mesta av sin träning, är det därför en bra idé att använda riktiga cykelkläder. Når man sitter så många timmar på en cykel, är komforten viktig för att man ska kunna prestera sitt bästa.cykelkläder

Massor av kläder att välja mellan.

Beroende på vilken nivå man är på, finns det massor av kläder att välja mellan.

Ett av de sportmärken som har specialiserat sig inom bl.a. cykelkläder är Newline. Newline är nog mest känd för sin kollektion inom löpningskläder, men har även ett ytterst stort urval av cykelkläder. Det finns ett stort antal jackor, både kortärmade och långärmade, som fås i olika material och är avsedda till olika tillfällen, exempelvis vindtät, vattentät eller termojacka. Många av modellerna har praktiska detaljer vid t.ex. nacke eller ärmar. Dessutom kan man köpa speciella cykel T-shirts i olika modeller och färger.

Alla cyklister vet att cykelbyxor är avgörande för prestationen under sporten, och Newline har många olika cykelbyxmodeller.
Ett annat märke som också har ett väldigt stort urval av cykelkläder, är Giordana. Giordana framställer liksom Newline de vanliga produkterna, men även andra saker, som t.ex. arm- och benvärmare framställda i elastiskt flex Microspitech. De säljer även diverse huvudbeklädningar, både dem som mest är till pynt, och dem som är praktiska, t.ex. en hjälmmössa som är så tunn, att den passar under hjälmen.

Kort sagt: Man kan få tag på allt man behöver inom cykelkläder. Det finns något för alla nivåer och för alla smaker.

 

 

Kläder:

 

Regler/info: