Presentidéer - Minapresenter.se
Mina presenter Mina presenter Hitta present Forum Kontakt
Underhållning
Mina Presenter
 

Kategorier:


Kläder Skönhetsartiklar Pynt Gadgets Inredning Upplevelser

 

 

Begagnade barnkläder

Om man helst vill ha trendiga kläder till sina barn, men inte är villig till att spendera en förmögenhet på dem, kan man välja att köpa begagnade barnkläder.

På nätet finns flera hemsidor där man kan köpa begagnade barnkläder. De mest populära märkena är Osh Kosh, Exit, Molo, Ida T, Ticket to Heaven, Okker Gokker och Min A Ture, men populariteten gör också att priserna blir högre, och barnkläder man vara väldigt dyrt. Och om man nu inte riktigt har råd till de höga priserna, men gärna vill att barnen ska använda märkeskläder, kan det var en god idé att köpa begagnat.Begagnade barnkläder

Designkläder till barn

Man kan också ha tur och hitta begagnade designkläder till barn på nätet. Som exempelvis från Marie Chantal, den grekiska kronprinsessan, vars kläder används av Prins Christian eller Pradas barnkläder kollektion Agatha Ruiz de la Prada. Ofta kan man köpa begagnade barnkläder för halva priset på nätet.

På många hemsidor där man kan köpa begagnade barnkläder kan man också sälja sitt barns begagnade kläder och på det sätet kan man få råd till nya moderna barnkläder, eller byta sig till andra begagnade barnkläder.

När man köper begagnade barnkläder på nätet ska man komma ihåg att fråga säljaren om vilket skick kläderna är i, då barnkläder lätt blir förstörda och snabbt ser begagnade ut på grund av barnens lekar. Det är trist att glädja sig till att få kläder, som man tror är i perfekt skick, och så er de missfärgade eller noppriga när man öppnar paketet.

Om man har otur och man t.ex. har köpt en begagnad ulltröja till sitt barn som är nopprig, finns det goda råd att följa för att enkelt ta bort det noppriga. Man tar bara en ny engångs rakhyvel och skrapar försiktigt på tröjan där det är nopprigt, och vips!, så är det noppriga väck och tröjan är som ny!

 

 

Kläder:

 

Regler/info: