Presentidéer - Minapresenter.se
Mina presenter Mina presenter Hitta present Forum Kontakt
Underhållning
Mina Presenter
 

Kategorier:


Kläder Skönhetsartiklar Pynt Gadgets Inredning Upplevelser

 

 

Barnekläder

Förr i tiden var barnkläder något som man fick/ärvde av familj och vänner i stora plastpåsar. Det var då man lät barnkläder j gå i arv från barn till barn. Så kunde mamma och pappa i lugn och ro sortera påsarna med byxor, tröjor, underkläder och strumpor utan att spekulera över hur de skulle få råd till barnkläder.

Så är det inte längre! Idag är barnkläder inte bara barnkläder. Liksom mode för vuxna har barnkläder blivit en statussymbol –alltså om man har de rätta kläderna. Men kom ihåg att man väljer själv om man vill spara pengar till en resa, eller bränna hela budgeten på märkesvaror, som med lite god vilja passar barnen ett år.barnekläder

Barnkläder har fått status

 

Der finns nämligen också massor av billiga och praktiska barnkläder. I stormarknader finns det alltid en massa bra erbjudanden på rekommenderas att vara förutseende, för säsongens kläder är alltid dyra. Tänk efter vilken storlek barnet har tänka nästa sommar, och köp sommarkläderna i januari. På samma sätt kan man köpa vinterkläder under sommaren, osv.

För dem som har god ordning på ekonomin kan barnkläder passande användas som statussymbol, liksom BMW’en, Kenzo’en och Gucci väskorna.

I stort sätt alla modehus framställer ett hav av trendiga och eleganta barnkollektioner, som har en lockande effekt på alla mammor och pappor som är intresserade av design och lyx, ända ner i barnavdelningen.

Sist men inte minst kan man – som de flesta – välja att gå på kompromiss. När det är fest kan man skaffa en trendig tröja till lillkillen eller tjejen. Och när vardagen bankar på igen, så är får barnen ta av sig festkläderna och ta på sig begagnade kläder från Röda Korset!

 

 

Kläder:

 

Regler/info: