Presentidéer - Minapresenter.se
Mina presenter Mina presenter Hitta present Forum Kontakt
Underhållning
Mina Presenter
 

Kategorier:


Kläder Skönhetsartiklar Pynt Gadgets Inredning Upplevelser

 

 

Babykläder

Tidigare har det inte varit någon stor marknad för babykläder, men under de senaste åren har det blivit väldigt populärt att prioritera kläder till sin baby. Hemstickade babykläder är fortfarande aktuellt, men det har även utvecklats en enorm marknad för babykläder, och det finns massor av möjligheter för att få tag på de helt rätta kläderna till babyn. En av anledningarna till detta fenomen är att det under de senaste åren har kommit fram en lång rad av nya producenter och affärer som har specialiserat sig på babykläder.Babykläder

Ekologi

Der finns många olika märken som gör babykläder, här kan nämnas Oscar och Viola, Molo-Kids, Kik-Kid, Lollopard, Italy Kids, Kidscase, Abeko, Mini Safari, Tiny Minymo, Bobmarie och många fler. Gemensamt för dem alla är, att deras babykläder ska vara gulliga eller coola, beroende på situationen. Designerna av babykläder försöker samtidigt att anpassa sig till modet, vilket både betyder massor av tryck och pangfärger, men också de mer avslappnade och ofta stilrena trenderna.

En av de nyaste trenderna innanför babykläder är ekologi. Det finns märken som enbart producerar ekologiska barn- och babykläder, och det är absolut inte tråkiga eller stela färger och modeller, men däremot gulliga och tuffa babykläder, men alltså utan kemikalier. Bl.a. producerar Organics for Kids ekologiska babykläder.

Man ska dock vara medveten om att vissa märken kan vara lite dyrare än babykläder i de billiga affärerna. I gengäld får man kläder i snyggt design och av god kvalitet. Det är dock inte helt omöjligt att få tag på lite billigare babykläder utan att gå på kompromiss med kvaliteten.

Så om du behöver lite nya babykläder, så är det bara att gå på jakt. Du hittar säkert något, som passar både dig och din baby.

 

 

Kläder:

 

Regler/info: