Presentidéer - Minapresenter.se
Mina presenter Mina presenter Hitta present Forum Kontakt
Underhållning
Mina Presenter
 

Kategorier:


Kläder Skönhetsartiklar Pynt Gadgets Inredning Upplevelser

 

Roliga presenter

Blommor, en chokladask, en CD… Den slags presenter känner vi alla till, men varför ska det egentligen vara så tråkigt?! Ofta är det uppfriskande att hitta på något helt annat, och om det samtidigt inte ska vara för dyrt, kan lite galna och roliga presenter vara svaret. Många har hört om begreppet ”hatpresenter”, då man ger en god vän en present, som är direkt ful och oanvändbar. Det kan vara roligt, men man kan faktiskt hitta galna och roliga presenter, som samtidig kan användas till något.roliga presenter

Skoj och Skämt eller stil?

Roliga presenter är i synnerhet välägnade till oformella nyårsfester, oformella sammankomster och födelsedagar, som är allt annat än jämna. När man ger bort den slags presenter, är det dock alltid viktigt, att man känner mottagaren väl. Annars riskerer man, att presenten verkar malplacerad.

Det finns många exempel på roliga presenter, som samtidig kan användas till något. Man kan till exempel hitta dem i skämt- och leksaksbutiker men även dyra designbutiker har börjat sälja många annorlunda presenter, som kan väcka munterhet – eftersom de är så speciella och samtidigt så genomförda i sin design. T.ex. ett zebrafärgad propellbordsunderlägg, som var en stor hit julen 2007. Andra exempel kan vara en Wegnerstol i mikrostorlek eller ett skackspel, där alla pjäserna är svarta. Det finns roliga presenter, som samtidigt har stil.

Roliga presenter i Skoj och Skämt kategorin kan vara:

1. Ett lysande paraply
2. En talande väckarklocka
3. En bok med hemliga rum
4. Pocket Plasma

Annorlunda och roliga presenter med stil kan vara:

1. Vackert schackspel, där alla pjäser är svarta (Gadget butiker)
2. Klocka med binärt talsystem (Gadget butiker)
3. En MP3 Dog (Data och gadget butiker)
4. Ett antistress ägg (Gadget butiker)

 

 

Högtider: