Presentidéer - Minapresenter.se
Mina presenter Mina presenter Hitta present Forum Kontakt
Underhållning
Mina Presenter
 

Kategorier:


Kläder Skönhetsartiklar Pynt Gadgets Inredning Upplevelser

 

Företagsgåvor

Företagsgåvor ges i förbindelse med högtider eller i förbindelse med födelsedagar eller välutfört arbete. Företagsgåvor kan verka onödiga för ledningen, men det är väldokumenterat att företagsgåvor ökar arbetsglädjen, styrker teamkänslan och inte minst ökar känslan av ansvar för företaget. Det kan - kort sagt - löna sig för ett företag att ge företagsgåvor.

Det är dock inte helt riskfritt för en ledning att ge gåvor. Känner medarbetarna att ledningen försöker ställa in sig eller om de hittar på dåliga företagsgåvor kan det börja skvallras och gåvorna får motsatt effekt.Företagsgåvor

Vilka gåvor fungerar?

Om gåvorna är en besvikelse för medarbetarna, känner de sig inte värdesatta och gåvorna riskerar att skapa misstro istället för glädje och medansvar. Det är därför viktigt för en ledning at hitta de helt rätta företagsgåvorna.

1. Gåvan ska säga något om företaget

2. Gåvan ska säga något om de anställda

3. Gåvan bör vara av god kvalitet

4. Medarbetarna ska vilja visa upp företagsgåvorna för vänner och familj.

Idéer till företagsgåvor

Ofta köps företagsgåvor som restlager av produkter, som inte blev sålda i den föregående säsongen. Den slags gåvor kan vara utmärkta, men det finns också andra möjligheter.

Det är alltid en god idé att få tryckt företagsnamnet och den respektive medarbetarens namn på gåvan. Det skapar en känsla av tillhörighet. Här kommer några förslag på lämpliga gåvor:

1. Ett litet köksset med skärbräda, ett par knivar och medarbetarens namn och företagets namn tryckt på ett förkläde.

2. Picknickset med medarbetarens namn och företagets namn tryckt på duken.

3. Gourmetmat i form av vin, kaviar, foie gras etc. Eventuellt med medarbetarens namn och företagets namn tryckt på vinetiketterna.

4. Väskor, halsdukar, handskar - ev. med medarbetarens namn och företagets namn.

 

 

Högtider:

 

Hostess gifts
Tea gifts
Goumet tea
Organic tea
Russian tea
Gourmet candy
Candy baskets