Presentidéer - Minapresenter.se
Mina presenter Mina presenter Hitta present Forum Kontakt
Underhållning
Mina Presenter
 

Kategorier:


Kläder Skönhetsartiklar Pynt Gadgets Inredning Upplevelser

 

Födelsedagspresenter

Genom livet kommer du ofta att behöva hitta på födelsedagspresenter. I familjen och i din vänskapskrets inträffar födelsedagar många gånger om året, och det kan vara en ständig frustration att behöva hitta på de helt rätta födelsedagspresenterna.

Det finns inga lätta lösningar när det handlar om att hitta på födelsedagspresenter, men det finns goda råd när födelsedagspresenten ska inköpas.Födelsedagspresenter

Kom på den rätta presentidéen

1. Föreställ dig en dag i födelsedagsbarnets liv. När vaknar personen, hur äter han/hon sin frukost, hur tar sig han/hon till jobbet. Vad gör födelsedagsbarnet på kvällen etc. Finns det inspiration till en presentidé i hans/hennes dagliga rutiner?

2. Använd tiden mellan födelsedagarna till att skriva ner idéer födelsedagspresenter. Ofta kommer vi på bra presenter under året, men så glömmer vi att skriva ner idéerna. Det ska du göra till en vana att göra.

3. Fråga födelsedagsbarnets övriga umgängeskrets. Några i umgängeskretsen kan ha många idéer, som de kanske vill dela med sig.

4. Tänk på alternativa presentidéer. Sociala arrangemang, spa, biografbesök.

Presentidéer till personen som har allt

Bra födelsedagspresenter är naturligtvis de gåvor som födelsedagsbarnet i förväg har önskat sig. Men det finns också alternativa presentidéer som kan ge födelsedagsbarnet en aha-upplevelse eller som kommer att skapa en humoristisk stämning på födelsedagen. Här är några idéer till alternativa födelsedagspresenter. De kan kanske inspirera dig till att tänka lite annorlunda om presenterna:

1. Märklig, men användbar present. T.ex. en näsrensare från ett yoga-center

2. Ett adoptionsbrev till en bit regnskog eller ett utrotningshotat djur

3. Presentkort till en hantverkare – t.ex. en målare.

4. Klippkort till matlagning utförd av dig!

5. Underhållning på födelsedagen - en trollkarl, en musiker eller besök av en medlem från "skrattklubben".

Tänk själv vidare. Försök att tänka alternativt på födelsedagspresenter. Det finns många möjligheter.

 

 

Högtider: