Presentidéer - Minapresenter.se
Mina presenter Mina presenter Hitta present Forum Kontakt
Underhållning
Mina Presenter
 

Kategorier:


Kläder Skönhetsartiklar Pynt Gadgets Inredning Upplevelser

 

 

Tvåldispenser

Om man är trött på droppande och ohygieniska handtvålar, så kan en tvåldispenser vara lösningen. Tidigare var det bara på restauranger, hotell, kliniker och på institutioner som man kunde se den såkallade tvåldispensern, men idag har det blivit vanliga överallt, även i svenska hem.

En rad tvåldispensers har några fördelar, som användare av tvålbehållare och flytande tvål känner igen. De välter inte, de stökar inte till, och de ser ofta moderna ut. Många modeller och märken ska inte ens skruvas in i väggen. Man sätter bara upp dem med silikonlim, som är billigt och väldigt starkt. Det kan ordnas på få minuter, och det håller tvåldispenseren på plats.vipp Tvåldispense

droppfri

Dessutom är en tvåldispenser droppfri – flera modeller har till på köpet livstidsgaranti på pumpen. Detta är möjligt, eftersom pumpen på tvåldispenseren ofta är framställd av aluminium eller andra slitstarka material. Sist men inte minst är många tvåldispensers kalkavvisande, vilket gör dem lätta att torka av och att rengöra.

Spazio, A & N samt Ideal är några av de tvåldispensers, som just nu er populära på marknaden. I en stressad vardag har man inte alltid tid eller lust till ett tvålarrangemang som kräver mycket energi. Då är en tvåldispensern perfekt, eftersom den är lätt att installera, lätt att använda och lätt att fylla upp.

 

Det finns många olika designs och modeller. De kostar i regel från 200 kr. och uppåt. Ofta är tvåldispensern 2-delad, så man kan reservera den ena delen till t.ex. handkräm och andra typer av krämer. Färgerna kan anpassas till alla typer av badrum. Det finns tvåldispensers i svart eller vit och en massa i rostfritt stål. Det ska tilläggas, att en tvåldispenser inte behöver ge badrummet en opersonlig prägel. Många modeller är snygga och unika, och de kan med fördel integreras i badrummet övriga interiör.

 

 

Badrum:

 

Regler/info: